Minime met haar rechterhand opzij om iets aan te wijzen.
FD-ID BLOG

HOE ZICHTBAAR MAAK JE JEZELF VIA JE BLOG?

BLOGBERICHTEN SCHRIJF JE VOOR JE POTENTIËLE KLANTEN!

Mijn blogberichten vind je hier. De meest actuele staan hieronder.

getekende zwarte pijl omlaag
Plaatje van Minime aan haar laptop

Minime, de kleine assistente van FD-ID, zit al klaar achter haar minilaptop!
Gelukkig heeft ze haar kleuren weer terug!

Klik eens op het plaatje!

En klik weer op de pijl om verder te gaan!

getekende zwarte pijl omlaag


ACTUEEL

Decentraliseren

8 november 2022

Al ruim een half jaar is er een heropleving van een fenomeen op internet bezig. Met name op het gebied van social media.

Toen eerder dit jaar bekend werd dat Elon Musk Twitter wilde kopen, besloten veel mensen uit voorzorg eens verder te gaan kijken en alternatieve platforms te zoeken.

Het meest opvallende was dat ze niet kozen voor een soortgelijk centraal platform maar voor een systeem dat bestaat uit decentrale servers, ieder beheerd door een eigen administrator, een vrijwilliger, die ook eigen spelregels voor de server opstelt.

Dat netwerk dat zich over het hele internet uitstrekt heet Fediverse, de federatie van servers, een collectie van federatieve (ofwel onderling verbonden) servers.

LEES VERDER


ACTUEEL

Tarieven 2023

20 oktober 2022

Ook ik ga mijn uurtarief verhogen per 1-1-2023 en wel met € 2,50 per uur. Het nieuwe uurtarief wordt € 67,50 ex. BTW.

FD-ID websites & social media - Minime, het stripfiguurtje van FD-ID telefonerend met wee tekstballonnen. Oranje tekstballon: Gratis 15 minuten telefonischadvies over je website en donkergroene tekstballon: Mag ook via DM chat. Links staat een buigende tekst: V E R D W A A L D ? Onderaan en rechte tekst: Internet kan een woestijn zijn, ik help je weer op weg! Achtergrond is een foto van een zandkleurige (lichtgeel) woestijn.

Daarnaast bied ik gratis overleg en advies over je huidige website of je websitewensen. Dat doen we per telefoon of via een chat in 15 minuten (1x per organisatie).

Jij hebt vooraf even een e-mail of chatbericht gestuurd met wat je zoekt of waar je vragen over hebt. Ik bereid me dan even voor en die tijd die ik daar in steek hoef jij niet te betalen.


ACTUEEL

Beheren van bedrijfspagina's

25 april 2022

Tot vandaag beheerde ik voor een aantal ondernemers hun bedrijfspagina's op Facebook, LinkedIn en Google Mijn Bedrijf, ook als ze geen klant (meer) waren.

Dat was een extra stukje dienstverlening dat ik gratis verleende, om zo de ondernemer van een backip in beheer te verzekeren.

Vanwege een behoorlijke toename in betaalde opdrachten, waarbij ik ook de bedrijfspagina's van de opdrachtgevers beheer, moet ik het besluit nemen om te stoppen met dit gratis beheer.

Hiermee kan ik beter focus leggen op de lopende opdrachten.

Ik neem uiteraard met alle betrokkenen persoonlijk contact op om dit toe te lichten.

Per 1 juni 2022 zal ik alle gratis beheer definitief stoppen.


ACTUEEL

Een beetje geluk

7 april 2022

Wat je met code kunt doen. Onderstaand klavertje vier bestaat uit vier vormen waarvan de vier hoeken een specifieke ronding hebben gekregen. In dit geval met percentages.


Wil je zelf ook eens spelen met dit soort code, dan kun je dat online uitproberen.

OVERIGE BLOGBERICHTEN

Op zoek naar andere blogberichten (waarin je ook de vorige huisstijlen van deze website nog kunt zien) klik dan op de knop BLOG OVERZICHT.

BLOG OVERZICHT