FD-ID BLOG / 2020-08-31 WE GAAN HET NÓG BETER DOEN!

BLOGBERICHT AUGUSTUS 2020

WE GAAN HET NÓG BETER DOEN!

31 augustus 2020

Al een paar maanden lees ik veel over de meest optimale website. Wat is dat eigenlijk?
Een website die jouw bezoekers direct vertelt wat jouw bedrijf aanbiedt, wie jij bent (of jullie zijn), wat je diesten of producten precies zijn, wat ze kosten en hoe ze die kunnen bestellen.

Dat alles in niet te veel tekst, duidelijk leesbaar en natuurlijk ook nog eens heel goed vindbaar voor zoekmachines. Want niet alleen mensen bezoeken je website, ook de zoekrobots van Google, Bing, Ecosia en andere bedrijven doen dat.

In mijn netwerk zijn mensen die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde kwaliteiten waaraan een website moet voldoen, zoals gebruikersvriendelijkheid en conversie.

Met name conversie (hoe snel gaat de bezoeker van de homepage naar de bestelknop) is het meest interessant voor jou als ondernemer.

Met een aantal mensen wil ik dit voor jou inzichtelijk maken en daar regelmatig tips over gaan geven of delen. Ik heb al een aantal adviezen van die experts verwerkt en we gaan het nóg beter maken.

Dit nieuwe ontwerp is al een eerste resultaat van een onderzoek naar hoe een website je kan helpen bij het vinden van je nieuwe klanten. Want zeg nou zelf, dát is toch het doel van jouw website!

Op zoek naar mijn meest actuele blogberichten?
Klik dan op de knop MEEST ACTUELE BLOGBERICHT.

Overige berichten vind je in het BLOG OVERZICHT.

MEEST ACTUELE BLOGBERICHT
BLOG OVERZICHT